MENU text
text

AKTUALITY

Hledáme posily do týmu

Rozšiřujeme náš tým a hledáme hned tři nové kolegy nebo kolegyně na tyto pozice:

 

1/ Specialist(k)a pro rozvoj - ekonom(ka)

 

Hledáme motivovaného odborníka na plánování měst a obcí s analytickými dovednostmi a zájmem v oblasti urbánní ekonomie a schopností týmově spolupracovat na analytické a návrhové části projektů. Náplní práce bude především role specialisty s odbornou rolí v rámci jednotlivých projektů. Podílet se budete na rozvojových a transformačních projektech, přípravě územních analýz, koncepcí a strategií rozvoje, koncepčních rozvah, urbanistických studií a mnohého dalšího. Různorodost a pestrost jsou základní atributy našich projektů.

Více informací o pozici naleznete zde: https://4ct.eu/platforma/25

 

 

2/ Urbanist(k)a/ projektový manažer

 

Hledáme motivovaného odborníka v oblasti plánování měst a obcí s vynikajícími organizačními dovednostmi a schopností samostatně řídit projekty a projektové týmy. Náplní práce bude především kombinace koordinační a manažerské role s výkonnou a odbornou rolí v rámci jednotlivých projektů. Podílet se budete na řízení rozvojových a transformačních projektů, přípravě územních analýz, koncepcí a strategií rozvoje, koncepčních rozvah, urbánních studií a mnohého dalšího. Podstatou 4ct je práce v multidisciplinárních týmech. Různorodost a pestrost jsou základní atributy našich projektů.

Více informací o pozici naleznete zde: https://4ct.eu/platforma/24

 

3/ Datový a prostorový analytik

 

Nabízíme pozici datového a prostorového analytika - juniorní i seniorní pozice - možnost full-time i part-time. Hledáme motivovaného odborníka v oblasti analýzy zejména prostorových dat, který se zajímá o problematiku rozvoje území, urbanismus a územní plánování. Oceníme plnohodnotného člena týmu, který bude schopný svůj tým podpořit v analytických a technických činnostech, je schopen vlastní iniciativy, přináší nové nápady a způsoby zpracování dat či jejich reprezentaci, a bude přínosem jak po profesní, tak po lidské stránce.

Více informací o pozici naleznete zde: https://4ct.eu/platforma/23